donderdag, 25 januari, 2018 - 15:30

Focusgroep met wijkverpleegkundigen over medicatieveiligheid en digitale afstemming van zorg

Focusgroep met wijkverpleegkundigen over medicatieveiligheid en digitale afstemming van zorg

Uit de eHealth-monitor 2017 is bekend dat digitale toepassingen voor medicatieveiligheid en afstemming van zorg nog niet zo vaak gebruikt worden door verpleegkundigen en verzorgenden terwijl zij dat wel heel wenselijk of zelfs noodzakelijk vinden. Reden voor ons om hier nader onderzoek naar te doen. Tijdens de focusgroep gaan we in gesprek over de behoeftes, mogelijkheden en verwachte opbrengsten van digitale afstemming van zorg. Ook gaan we in gesprek over digitale mogelijkheden om de medicatieveiligheid te verbeteren. De bijeenkomst helpt ons om het onderzoek in het kader van de nationale eHealth-monitor te verbeteren en levert input voor het jaarlijkse rapport. De eHealth-monitor wordt onder andere door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gebruikt voor het aanpassen van beleid.

Praktische informatie bijeenkomst
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 januari 2018 van 15.30 tot 17.30 uur. De bijeenkomst wordt gehouden bij het NIVEL in Utrecht, Otterstraat 118-124.
Aan het einde van de bijeenkomst krijgt u voor uw deelname een cadeaubon. Ook vergoeden wij uw reiskosten.

Aanmelding
Wil u deelnemen? Meld u dan nu aan via <secr3@nivel.nl> of bel met mw. Doortje Saya, telefoonnummer 030 2 729 749 (niet aanwezig op woensdag).

Nog vragen?
Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met mw. Ilse Swinkels, tel. 030-272 97 71 of via i.swinkels@nivel.nl.