Contactgegevens

Het Nivel, het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg, bevindt zich in Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station.

Postadres
Postbus 1568
3500 BN Utrecht
Tel: 030 - 27 29 700
E-mail: receptie@nivel.nl

Bezoekadres
Het Nivel bevindt zich op loopafstand van het station en is goed bereikbaar met de bus of met de auto. Parkeren is beperkt mogelijk op ons terrein.

Otterstraat 118 – 124
3513 CR Utrecht

 


 

Download de routebeschrijving

Foutje op de website?
Doet een link het niet of ontbreekt er informatie op onze site? Meld het bij onze webmaster via webmaster@nivel.nl.

Onderzoek laten doen?
Voor een offerte of mogelijkheid tot samenwerking neemt u contact op via directie@nivel.nl.

Informatie cijfers en rapporten
Neem voor algemene informatie over het Nivel en het opvragen van cijfers of rapporten contact op via receptie@nivel.nl.

Persvoorlichting
Nieuwsberichten en gegevens van www.nivel.nl mogen worden overgenomen onder vermelding van het Nivel en met een link naar onze website. Vermeld ook de naam van de publicatie als dit van toepassing is.

Voor toelichting of persvragen kunnen journalisten direct contact opnemen met onze onderzoekers. Hun contactgegevens staan bij nieuwsberichten en rapporten. Geen idee wie u moet vragen? Wetenschapsmarketeer Isabel van Zenderen helpt u verder.

Contactgegevens panels en registraties
Wilt u onderzoek laten uitvoeren met gebruik van een van onze datasets? Of neemt u deel aan een panel of registratie van het Nivel? U kunt direct contact opnemen via de volgende links.

Registraties

Panels

Persoonlijke vragen
Het Nivel kan geen persoonlijk advies geven. Heeft u vragen over uw eigen zorgsituatie, over uw verzekeringen of over uw gezondheid? Dan verwijzen we wij u graag door naar kiesbeter.nl of thuisarts.nl.