Profile picture for user E.Wentink@nivel.nl
Erny Wentink
Relatiebeheerder Cluster Routine Zorgdata

Onderzoek

Als relatiebeheerder onderhoud ik contacten met huisartsen die deelnemen aan Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn en ben daarnaast contactpersoon voor de Peilstation-praktijken van het Nivel. Onderdeel van mijn werkzaamheden is het werven van huisartsenpraktijken voor bestaande en nieuwe projecten.

Ik vind het belangrijk dat onze deelnemers een vast contactpersoon hebben zodat ze al hun vragen kunnen voorleggen aan iemand die ze kennen. Goede en persoonlijke contacten dragen bij aan het onderhouden van langdurige relaties met de bij ons aangesloten huisartspraktijken. Incidenteel vragen we of ze willen meewerken aan een specifiek Nivel-project.

CV

Career
Ben begin jaren 80 gestart als accountmanager bij een handelsbank, sinds 1990 ben ik werkzaam geweest bij UMCN St Radboud in Nijmegen, de eerste jaren als onderzoeksassistente en heb meegewerkt aan het opstarten van het landelijk Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker, daarna als praktijkconsulente voor LINH en sinds 2013 bij het Nivel als relatiebeheerder Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn.