Profile picture for user K.Rademaker@nivel.nl
Karen Rademaker, BSc
Relatiebeheerder Cluster Routine Zorgdata

Onderzoek

Ik onderhoud contacten met paramedici die deelnemen aan Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn.
Het intrigeert mij hoe ik verwachtingen kan managen en mogelijk kan overtreffen. Net dat stapje extra voor die unieke experience en zo een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Onderzoek, kwaliteit en efficiëntie spelen daarbij een belangrijke rol en dat is juist wat mij in het Nivel zo aanspreekt.

Als zorgprofessional (logopedist, akoepedist en triage-audicien) ben ik ruim 22 jaar werkzaam geweest in de hoorbranche. Naast mijn inhoudelijke werkzaamheden als zorgprofessional heb ik mij in mijn functies als manager en trainer/coach veelal beziggehouden met kwaliteit en efficiëntie binnen de zorg. Waarbij een juiste balans tussen zorg en commercie voor mij een belangrijke rol speelden.

CV

Professioneel verleden
1994 -1996 Logopedist / Akoepedist in een zorginstelling. Multidisciplinaire behandeling en begeleiding van bewoners met diverse vormen van afasie en dysartrie. En hoorrevalidatie.Tevens werkzaam als logopedist bij de Doetinchemse methode. Verzorging van groepstrainingen voor jong adolescenten die brodellen of stotteren.

1996 – 2018 Diverse functies binnen de hoorbranche
• Zorgprofessional en bedrijfsleider in diverse hoorcentra.
• Relatiebeheerder en supportspecialist bij een fabrikant voor audiologische hulpmiddelen.
• General manager audiciensketen (5 vestigingen; 20FTE).
• Manager / zorgprofessional; opzetten van nieuwe vestigingen en concepten (samenwerkingsverbanden met KNO en huisartsen, creatie unieke belevenisruimte, gekeurd.
• Opleider en examinator BOL en BBL.
• Trainer / coach bij een internationale hoorketen; (train the trainer, communicatieve vaardigheden, klant en medewerker centraal).

2013- heden Leren en ontwikkelen heeft enorm mijn interesse. Zo ben ik mede ontwikkelaar van TOM Theorie een Learning Journey voor mensen die opgaan voor hun autotheorie certificaat. Het interesseert mij hoe je leren, aantrekkelijker en makkelijker kunt maken.
Opleiding
Nima A | Online marketer
StAr Triage Audicien
Stemacteur – Voice over
Logopedie / Akoepedie