NIVEL-abonnementen

Het NIVEL brengt jaarlijks zo'n 100 rapporten uit over uiteenlopende onderwerpen binnen de zorg en publiceert wekelijkse actuele cijfers over ziekten. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe rapporten, data, projecten en samenwerkingen en ander NIVEL-nieuws? Abonneer u dan op onze alerts, nieuwsbrieven en social media.

 linkedin.com/company/nivel

 @nivel_research

 nivel.nl/nieuws/feed 

Nieuwe rapporten
Meteen op de hoogte van elk nieuw verschenen NIVEL-rapport? Via de attenderingsservice krijgt u mail bij elke nieuwe titel. Gemiddeld ontvangt u 2 mails per week.
Naar het inschrijfformulier

Vacatures

Het NIVEL heeft regelmatig vacatures voor onderzoekers en niet-onderzoekers. Schrijf je in voor de vacatureservice en je krijgt een mail bij elke nieuwe vacature.
Naar het inschrijfformulier

Nieuwsbrieven Onderwerpen

Surveillance bulletin - Welke ziekten heersen er?
Met ons surveillance bulletin krijgt u wekelijks een update over griep en andere (infectie)ziekten op dit moment in huisartsenpraktijken. 
Nieuws Panel Verpleging & Verzorging
2000 verpleegkundigen, verzorgenden, begeleiders en ondersteuners uit heel Nederland nemen deel aan ons Panel V&V. Schrijf je in voor actueel nieuws uit dit panel. 
Nieuwe Cijfers Huisartsen, Verloskundigen, Fysiotherapeuten, Oefentherapeuten
Het NIVEL publiceert jaarlijks brochures met cijfers uit de registraties van huisartsen en verloskundigen. Elke twee jaar komen de brochures van de fysiotherapeuten en oefentherapeuten uit.