Deelnemer worden van het Panel Verpleging & Verzorging

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vindt het belangrijk om te weten wat er in de verpleging en verzorging speelt. Daarbij is de hulp nodig van degenen die direct met cliënten werken.

- Wat vindt u bepaalde aspecten in uw werk?
- Wat zijn uw verwachtingen ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen in de zorg?
- En welke ideeën heeft u om de zorg te verbeteren?

Wilt u daarover meepraten? Word dan deelnemer van het Panel Verpleging & Verzorging. Meer informatie over het Panel is te lezen in een folder.

Deelname aan het Panel Verpleging & Verzorging is gratis. U bent tot niets verplicht. Maar als u deelnemer wordt, gaan wij er wel van uit dat u ongeveer twee keer per jaar een vragenlijst invult. Uw deelname is persoonsgebonden. Dit houdt in dat alleen u en niemand anders onze vragen mag beantwoorden. Paneldeelnemers doen dit vaak een aantal jaren, tenzij zij hun deelname zelf opzeggen of ergens anders gaan werken. U kunt altijd uw deelname beëindigen.

Hoe wordt u deelnemer?
U kunt deelnemer worden van het Panel Verpleging & Verzorging door uw gegevens hieronder in te vullen. Eerst wordt u gevraagd de zorgsector in te vullen waarin u werkt en de functie die u heeft. Aan de hand daarvan wordt nagegaan of u binnen de doelgroep van het Panel valt.
Geeft u direct zorg aan cliënten?
Bij welk soort instelling werkt u?

U valt buiten de doelgroep van het panel.
Dank voor uw belangstelling

In welke functie werkt u daar?

U valt buiten de doelgroep van het panel.
Dank voor uw belangstelling

Gegevensverzameling