Project
Start
juni 2019

EUHealthSupport Consortium: ondersteuning aan de EU en DG SANTE

Duur: juni 2019 - lopend

EUHealthSupport Consortium biedt ondersteuning biedt aan de Europese Unie en DG SANTE (Directoraat-generaal Gezondheid en Voedselkwaliteit) in het bijzonder voor bestaande expert groepen en vergelijkbare entiteiten of nieuwe groepen, waaronder ook technische adviesgroepen die zich richten op een specifiek onderwerp.

Ondersteunende diensten
De ondersteunende diensten zijn op hoofdlijnen als volgt te omschrijven:
1. Het organiseren van een expert groep of een stakeholderbijeenkomst in Luxemburg of Brussel, inclusief de voorbereiding, logistieke ondersteuning, communicatie en disseminatie diensten.
2. De coördinatie en wetenschappelijke ondersteuning van expert groepen, zoals de productie van discussiepapers of wetenschappelijke achtergronddocumenten, het uitvoeren van surveys onder leden van de expert groepen, stakeholders of een breder publiek en het organiseren van wetenschappelijke webinars.
3. Algemene ondersteuning van de expert groepen, zoals het vertalen van documenten, opmaak van rapporten en het managen van online expertgroepen op continue basis.

Meer informatie
- Een meer gedetailleerde beschrijving van de diensten die aangeboden worden kunt u vinden in de tenderspecificaties voor het frameworkcontract dat uitgegeven is door Chafea: zie https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-documents.html?cftId=4051
- De internationale site over het EUHealthSupport Consortium vindt u bij: www.euhealthsupport.eu.
Dit project wordt gesubsidieerd door
CHAFEA (European Commission)
In dit project werken we samen met
Infeurope, Royal College of Surgeons in Ireland (RCSI), RIVM, Association of Deans of Medical Schools in Europe (AMSE), Leginda