Aanmeldformulier - Register Leren van Data in Verpleeghuizen

U bent een specialist ouderengeneeskunde of een bestuurder van een verpleeghuisorganisatie en heeft belangstelling voor deelname aan het Register Leren van Data in Verpleeghuizen. Fijn! Vul het aanmeldformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fijn dat u enthousiast bent over deelname aan ons Register. We hebben uw medewerking namelijk hard nodig om het landelijk dekkende Register te ontwikkelen!  Graag willen we u in een gesprek nader informeren over het Register Leren van Data in Verpleeghuizen en uw vragen beantwoorden. Vul het aanmeldformulier hieronder in en het Nivel neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Verplicht invullen
Aanhef
Adresgegevens van de locatie waar u werkt
Met welk behandeldossier werkt u? Indien uw organisatie gebruik maakt van meerdere patiëntendossiers, is het belangrijk dat u alleen de naam van het behandeldossier opgeeft.

Nivel-Verpleeghuiszorg-logo's

Kenniscentrum Nivel. Aanmeldformulier - Register Leren van Data in Verpleeghuizen. Uit: www.nivel.nl [Laatst gewijzigd op 02-11-2022; geraadpleegd op 27-11-2022]. URL: https://www.nivel.nl/nl/register-leren-van-data-verpleeghuizen/aanmeldformulier