Profile picture for user e.baarda@nivel.nl
Eline Baarda, MSc
Relatiebeheerder Cluster Routine Zorgdata

Research

Als relatiebeheerder onderhoud ik contacten met huisartsen en paramedici die deelnemen aan Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn. Ik werf huisartsenpraktijken voor onze projecten en ondersteun de deelnemers bij het aanleveren van de data.
Het organiseren van een dataverzameling, het onderhouden van prettig contact met de deelnemers en het creëren van een helder en gestructureerd overzicht van het proces en de testresultaten zijn taken waar ik enthousiast van word. In een gezellig en gedreven team van andere relatiebeheerders en ICT’ers van Nivel Zorgregistraties vind ik het een leuke uitdaging om het contact met de deelnemers en het verzamelen van de data zo gestructureerd en adequaat mogelijk te laten verlopen en hiermee uiteindelijk bij te dragen aan verbetering van de zorg.

CV

Career
Na het afronden van mijn onderzoeksmaster, ben ik aan de slag gegaan als dyslexiebehandelaar bij het Regionaal Instituut voor Dyslexie in Rotterdam. Omdat ik toch het onderzoek miste, heb ik na twee jaar de overstap gemaakt naar de Universiteit Utrecht, waar ik als onderzoekscoördinator werkzaam was op een longitudinaal onderzoeksproject naar de ontwikkeling en relaties van adolescenten. Omdat mijn contract daar niet verlengd kon worden, zocht ik verder en viel mijn oog op de vacature van relatiebeheerder bij Nivel Zorgregistraties, waar ik nu met veel plezier werk.
Education
2005 – 2009: Master Pedagogical Sciences - Leiden University, Master track: General pedagogics
September 2006: Research Master ’Developmental Psychopathology’
2002 – 2005: Bachelor Pedagogical Sciences - Leiden University
1994 – 2001: VWO Gymnasium - Erasmiaans Gymnasium, Rotterdam