Uitgelicht: Nivel-Verbindt-sessie Perspectieven op Toegankelijkheid op 23 mei
Nieuws
13-05-2024

Uitgelicht: Nivel-Verbindt-sessie Perspectieven op Toegankelijkheid op 23 mei

Op donderdag 23 mei 2024 organiseert het Nivel een interactieve sessie over perspectieven op toegankelijkheid van burgers, patiënten, mantelzorgers en mensen met een beperking. Wat bedoelen zij met toegankelijkheid? En wanneer verandert toegankelijkheid voor hen in ontoegankelijkheid?

Tijdens de interactieve bijeenkomst delen we perspectieven op toegankelijkheid van verschillende groepen mensen. Waar lopen zij tegenaan? Hoe kunnen we rekening houden met hun wensen en behoeften? Op deze vragen gaan we in aan de hand van ons onderzoek met de diverse Nivel-panels, waarin zowel burgers en patiënten als mantelzorgers en mensen met een beperking een stem hebben. We laten zien wat toegankelijkheid voor hen betekent en wanneer voor hen toegankelijkheid verandert in ontoegankelijkheid.

Wat vindt u belangrijk in onderzoek naar toegankelijkheid?

We delen inzichten uit ons onderzoek over onder andere de grenzen van zelfredzaamheid. Maar we gaan vooral graag met u in gesprek over de toegankelijkheid van de zorg en de toegankelijkheid van de samenleving. Welke aspecten van toegankelijkheid en ontoegankelijkheid moeten er volgens u worden onderzocht? En hoe kunt u die informatie in de praktijk gebruiken?

Denkt en praat u mee?

Wanneer:
Donderdag 23 mei 2024, 14.00-17.00 uur
Waar:
Het Nivel, Utrecht
Voor wie:
Beleidsmedewerkers in de zorg, Onderzoekers, Belangenbehartigers. Iedereen geïnteresseerd in toegankelijkheid.
Doe mee! 
Bekijk het volledige programma op de aanmeldpagina en schrijf u direct in!

Meer weten over het onderzoek met de Nivel-panels?

Ga direct naar de Nivel-panels:

Altijd op de hoogte blijven van Nivel-nieuws? Abonneer u op onze attendering!

U kunt zich op elk moment afmelden, via de link onder in de e-mails die u ontvangt. Meer weten? Bekijk het  Privacybeleid van het Nivel en de legal policies die het mailingsplatform Mailchimp hanteert, die u erkent door uw deelname aan onze nieuwsattendering via dit platform.
Ook interessant: bekijk de mogelijkheden om onderzoek te doen met (gegevens van) het Nivel.