Publicatie

Publicatie datum

Tabellen: Langer doorwerken, voor iedereen? Ontwikkelingen in de arbeidssituatie van 45- tot 75-jarigen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking, monitor 2005-2017.

Putter, I. de, Kappen, H., Oldenkamp, M., Spreeuwenberg, P., Aussems, C., Boeije, H. Tabellen: Langer doorwerken, voor iedereen? Ontwikkelingen in de arbeidssituatie van 45- tot 75-jarigen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking, monitor 2005-2017. Utrecht: Nivel, 2019. 5 p.
Download de PDF
In deze tabelservice kunt u informatie opzoeken over de arbeidssituatie van mensen met een chronische ziekte of beperking. De gepresenteerde informatie is gebaseerd op gegevens die zijn verstrekt door enkele duizenden mensen met een chronische ziekte of beperking die deelnemen aan het Nationaal Panel Chronisch zieken en Gehandicapten [link naar panel].
In deze tabelservice worden cijfers gepresenteerd van de groep mensen met een chronische ziekte of beperking tussen de 15 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd. Het rapport ‘Langer doorwerken, voor iedereen? Ontwikkelingen in de arbeidssituatie van mensen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking, monitor 2005-2017’ beschrijft de arbeidssituatie van de mensen met een chronische ziekte of beperking tussen de 45 en 75 jaar. (aut. ref.)