Nieuws
18-06-2018

Eerste bijeenkomst Nivel verbindt over klachten in de zorg succesvol verlopen

Met de nieuwe serie bijeenkomsten ‘Nivel verbindt’ brengen we zorgprofessionals en onderzoekers bij elkaar om actief aan de slag te gaan met ons onderzoek. Tijdens de eerste bijeenkomst op 6 juni kwamen 40 zorgprofessionals bij elkaar om elkaar te inspireren op het thema ‘Van klachten leren’.

De missie van het Nivel is om met onderzoek bij te dragen aan een betere gezondheidszorg. Maar hoe zorg je dat resultaten uit ons onderzoek ook echt gebruikt worden? Met de nieuwe serie bijeenkomsten Nivel verbindt gaan deelnemers met elkaar in overleg, stemmen ze op hun favoriete stellingen en krijgen ze de kans om hun keuzen toe te lichten.

Dit jaar organiseert het Nivel 4 bijeenkomsten over een aantal van onze onderzoeksthema’s, zoals Gezondheidsvaardigheden, Big Data en de leefsituatie van chronisch zieken en gehandicapten.

Meer weten?
Benieuwd naar wanneer de volgende sessie zijn, wie mag deelnemen of het verslag van de afgelopen sessie? Lees meer over Nivel verbindt.

Altijd op de hoogte blijven van Nivel-nieuws? Abonneer u op onze attendering!

U kunt zich op elk moment afmelden, via de link onder in de e-mails die u ontvangt. Meer weten? Bekijk het  Privacybeleid van het Nivel en de legal policies die het mailingsplatform Mailchimp hanteert, die u erkent door uw deelname aan onze nieuwsattendering via dit platform.
Ook interessant: bekijk de mogelijkheden om onderzoek te doen met (gegevens van) het Nivel.