Nieuws
01-06-2016

NIVEL onderzoeker Nikki Damen ontvangt reisbeurs van LNVH

NIVEL onderzoeker Nikki Damen heeft voor haar onderzoeksidee ‘Medicatieveiligheid 2.0: leren van wat goed gaat’  een reisbeurs ontvangen van het Landelijk Netwerk voor Vrouwelijke Hoogleraren. Deze reisbeurs zal zij gebruiken om begin 2017 aan het Australian Institute of Health Innovation (AIHI) in Sydney onderzoek te doen naar ‘Medicatieveiligheid 2.0’.

Ofwel, onderzoek naar een nieuw perspectief op veiligheid in de gezondheidszorg, waarin de focus ligt op wat er gebeurt wanneer zorgprocessen goed gaan: hoe zien deze processen eruit en wat kunnen we hiervan leren? Achterhalen waarom iets goed gaat en aandacht besteden aan de succesfactoren, kan helpen de veiligheid te verbeteren. Ter ere van de uitreiking van de reisbeurs is een kort filmpje gemaakt om het onderzoek van de prijswinnaars te promoten. Dit filmpje is te vinden op:  https://vimeo.com/165059701. Een bijdrage leveren aan de Crowdfunding die Nikki heeft opgezet om de rest van het onderzoeksbudget bij elkaar te krijgen, kan ook nog steeds via: http://www.farmafonds.nl/project/40070.

Altijd op de hoogte blijven van Nivel-nieuws? Abonneer u op onze attendering!

E-mailadres
U kunt zich op elk moment afmelden, via de link in de voettekst van onze e-mails. Meer over ons privacybeleid vindt u bij Privacyverklaring Nivel. Als marketingplatform gebruiken wij MailChimp. Wanneer u zich via 'Aanmelden' abonneert op onze nieuwsuitingen, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Meer hierover vindt u bij Mailchimp's legal policies.