Onze geliefde collega, John Paget, overleden
Nieuws
08-11-2023

Onze geliefde collega, John Paget, overleden

Geschokt en met veel verdriet moeten wij u berichten dat afgelopen weekeind onze collega John Paget geheel onverwachts is overleden. Wij zijn in gedachten bij zijn familie en wensen hen veel sterkte in deze moeilijke periode.

John PagetJohn heeft 24 jaar bij het Nivel gewerkt en was een zeer gewaardeerde collega. Hij viel op door zijn grote inhoudelijke deskundigheid, vriendelijkheid en gevoel voor humor. Wij gaan ons inzetten om zijn belangrijke en innovatieve werk, dat hij met veel enthousiasme en betrokkenheid heeft opgebouwd, voort te zetten in de toekomst.

John en zijn vrouw, Dineke, hebben een liefdadigheidsstichting opgericht die zich richt op de ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek. In plaats van bloemen wordt een gift aan deze stichting uiteraard gewaardeerd: Rekeningnummer van de Paget Foundation: IBAN NL22 RABO 3463 4269 51. BIC: RABONL2U

De familie heeft bewust gekozen voor een besloten afscheidsceremonie. We willen u daarom vragen om deze wens te respecteren en uitsluitend te gaan, als u persoonlijk een rouwkaart hebt ontvangen.

Bent u zelf betrokken bij een project met John dan zullen de werkzaamheden zo veel mogelijk door het team dat om hem heen stond worden opgepakt. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met dr. Jojanneke van Summeren, senior onderzoeker (j.vansummeren@nivel.nl) of prof. dr. Jeroen Hasselaar, afdelingshoofd (j.hasselaar@nivel.nl).

 

Altijd op de hoogte blijven van Nivel-nieuws? Abonneer u op onze attendering!

U kunt zich op elk moment afmelden, via de link onder in de e-mails die u ontvangt. Meer weten? Bekijk het  Privacybeleid van het Nivel en de legal policies die het mailingsplatform Mailchimp hanteert, die u erkent door uw deelname aan onze nieuwsattendering via dit platform.
Ook interessant: bekijk de mogelijkheden om onderzoek te doen met (gegevens van) het Nivel.