Profile picture for user i.vanzenderen@nivel.nl
Drs. Isabel van Zenderen
Wetenschapsmarketeer Kenniscentrum

Onderzoek

Als wetenschapsmarketeer houd ik mij - samen met onze onderzoekers met inhoudelijke expertise - bezig met het vertalen van wetenschappelijke content naar begrijpelijke en toegankelijke inhoud, met gebruikmaking van tekst, beeld en bewegend beeld. Hierbij draag ik er zorg voor dat het Nivel als 'merk' zo krachtig mogelijk overkomt, door het realiseren en beheren van een heldere, krachtige huisstijl. Samen met mijn collega's binnen het Kenniscentrum bouwen en beheren we deze huisstijl in al zijn uitingsvormen, zowel tekstuele als beeldende.

Ik kan genieten van de veelzijdigheid van mijn functie. Voor de kenniscommunicatie en corporate communicatie heb ik contact met veel collega’s en externe professionals, met wie ik mooie dingen maak die relevant zijn voor een groot publiek.

CV

Career

Als contentmanager / editor / redacteur heb ik jarenlang bij verschillende educatieve uitgeverijen gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring met het geschikt maken van (educatieve) content voor bepaalde doelgroepen, zowel tekst als beeld en zowel op papier als op het web.