Profile picture for user l.vandenhurk@nivel.nl
Lot van den Hurk, BSc
Relatiebeheerder Cluster Routine Zorgdata

Onderzoek

Als relatiebeheerder houd ik mij bezig met het onderhouden van contact met diverse partijen die ons onderzoek mogelijk maken. Eén dag per week ondersteun ik het team met algemene taken binnen het relatiebeheer. De andere drie dagen ben ik vanuit relatiebeheer bezig met het opzetten van een nieuwe database en het werven van verpleeghuizen voor het project Register Leren van Data in Verpleeghuizen. Erg leuk en veelzijdig!

Ik vind het in mijn werk belangrijk dat mensen zich gehoord voelen. Ik probeer mensen te behandelen en te woord te staan zoals ik dat zelf ook prettig zou vinden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de partijen waarmee wij contact hebben, concrete en duidelijke informatie van ons kunnen ontvangen en dat dit andersom ook zo is.

CV

Career
Ik ben verloskundige geweest en ook heb ik mijn diploma voor basisechografie behaald. Ik merkte echter dat de hoge werkdruk, vele nachten werken en grote onregelmatigheid van het verloskundige leven niet goed waren voor mij. Omdat ik bijdragen aan goede gezondheidszorg erg belangrijk vind, en het contact met een diversiteit aan mensen erg leuk vind, beleef ik veel plezier aan mijn functie als relatiebeheerder!