Profile picture for user m.vanderlinden@nivel.nl
Michelle van der Linden, MSc
Servicemanager Facilitair

Onderzoek

Ik draag zorg voor het creëren en beheren van een veilige en prettige werkomgeving voor alle medewerkers en gasten van het Nivel. Hiervoor organiseer ik het facilitair beheer, de receptie en de kantine en beheer de contracten voor de uitbestede diensten, zoals de schoonmaak, onderhoud aan het gebouw, de beveiliging, BHV, telefonie- en reprodiensten.

Ik vind het bouwen aan langdurige relaties belangrijk, zowel met collega’s als met leveranciers. Dit is voor mij de basis om het beste uit elkaar te halen. Ik kom het best tot mijn recht in een dienstverlenende rol, waarbij ik de verbindende factor kan zijn.

CV

Career
- Projectmanager Verhuizen en leeg opleveren, Projectbureau Nieuwe Huisvesting, RIVM, Bilthoven
In deze functie was ik verantwoordelijke voor het voorbereiden van het gecontroleerd verhuizen van het RIVM, CBG en COGEM, met de daarbij behorende laboratoria en kantoren.
- Eventmanager, Buitengoed de Boomgaard, Bunnik.
In deze functie hield ik mij bezig met de volledige organisatie van events, van het eerste klantcontact tot de uitvoering.
- Consultant/projectleider, Wielinga Consultancy, Driebergen/landelijk.
Wielinga Consultancy was een adviesbureau op het gebied van Facility Management. Ik voerde, bij voornamelijk zorgorganisaties facilitaire opdrachten uit, deze varieerde van consultancy, interim-management of projectmanagement.