Op zoek naar antwoorden op vier grote maatschappelijke uitdagingen: de nieuwe Nivel Onderzoeksagenda 2022-2024
Nieuws
03-02-2022

Op zoek naar antwoorden op vier grote maatschappelijke uitdagingen: de nieuwe Nivel Onderzoeksagenda 2022-2024

Omgaan met pandemieën, verduurzamen, krimpgebieden, e-health, participatie, voldoende medewerkers, betaalbaarheid, multimorbiditeit … termen die iedereen zal herkennen als het gaat om wat er speelt in de samenleving en met name ook in de zorg. Het Nivel laat met zijn nieuwe onderzoeksagenda zien hoe het zich de komende jaren inzet in het vinden van oplossingen voor de uitdagingen waar we voor staan in de zorg.

Centraal in de agenda staan vier grote, maatschappelijke uitdagingen: ‘Gezond zijn en gezond blijven’, ‘Naar een inclusieve samenleving’, ‘De zorgprofessional van de toekomst’ en ‘Duurzame gezondheidszorg’. We benoemen tal van onderzoeksactiviteiten waarmee we concreet invulling geven aan de genoemde ambitie. Ook geven we aan waarom en hoe we dit kunnen waarmaken; door de inzet van vele, ervaren experts en met gebruikmaking van onze unieke onderzoeksinfrastructuur met panels en registraties.

Lees de Nivel Onderzoeksagenda 2022-2024 (pdf) en laat je inspireren om mee te denken! Of ga naar de online-omgeving om de actuele stand van zaken omtrent de vier uitdagingen en ons onderzoek te verkennen.

Nivel-Label-U1-Gezond-zijn-en-blijven_190px Nivel-Label-U2-Inclusieve-samenleving

Zorgprofessional van de toekomst

Nivel-Label-U4-Duurzame-gezondheidszorg

Altijd op de hoogte blijven van Nivel nieuws? Abonneer u op onze attendering

E-mailadres

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Kijk hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door op de knop 'Aanmelden' te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacyregels van MailChimp.