Deelnemen als zorgverlener aan Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn

Bent u een eerstelijnszorgverlener en wilt u deelnemen aan het verzamelen van gegevens voor Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn? Vraag dan meer informatie aan of meld u direct aan via het aanmeldformulier op deze pagina.

Aan de hand van gegevens die zorgverleners ons - routinematig - vastleggen, levert Nivel Zorgregistraties cijfers over zorg en zorgverlening die worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, door het Nivel zelf en door andere partijen. Op Informatie voor zorgverleners vindt u alle informatie over over onze doelen en onze werkwijze. Ook gaan we in op de vraag waarom u als zorgverlener deel zou willen nemen aan Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn. 

Lamp met schaduwGoed om te weten als zorgverlener

Voor u als zorgverlener is het goed om op de hoogte te zijn van het volgende:

  • Deelname aan de Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn is geheel vrijwillig. U kunt zich bovendien op ieder moment zonder opgaaf van reden terugtrekken.
  • Na aanmelding ontvangt u bericht over de vervolgstappen die we nemen om onze samenwerking te bezegelen.
  • Alleen praktijken en zorginstanties die gegevens van voldoende kwaliteit aanleveren kunnen deelnemer worden.
  • Deelnemers ontvangen informatiemateriaal voor patiënten voor in de wachtkamer. Hierin staat ook beschreven hoe patiënten bezwaar kunnen maken tegen opname van zijn of haar zorggegevens.

* verplicht invullen


Aanhef
(indien van toepassing)
Hoe bent u bekend geraakt met de Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn?

Leeuw-Stravers, E. de. Deelnemen als zorgverlener aan Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn. Uit: www.nivel.nl [Laatst gewijzigd op 30-03-2021; geraadpleegd op 01-12-2021]. URL: https://www.nivel.nl/nl/nivel-zorgregistraties-eerste-lijn/deelnemen-als-zorgverlener-aan-nivel-zorgregistraties-eerste