Profile picture for user m.klinkhamer@nivel.nl
Mayra Klinkhamer
Relatiebeheerder Cluster Routine Zorgdata

Onderzoek

Als relatiebeheerder ben ik verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhouden van paramedici die deelnemen aan Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn. Ik breng de behoeften in kaart en vertaal deze naar optimale oplossingen.

Al vanaf het begin van mijn loopbaan heb ik een sterke voorkeur om in de gezondheidszorg te werken. Een maatschappelijke bijdrage aan de zorg geeft mij een goed gevoel. Ik haal het meeste energie uit het coördineren, organiseren en plannen volgens protocollen en richtlijnen in de gezondheidszorg. Vanuit mijn vorige baan weet ik hoe interessant en belangrijk het is om met verschillende betrokkenen te communiceren en zorgrelaties te onderhouden.

CV

Career
Na mijn opleiding Jeugdzorg PW ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest als medewerker begeleider/Eerst verantwoordelijk begeleider bij Abrona. In 2013 ben ik begonnen met de studie HBO Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht, in 2017 heb ik mijn diploma behaald en ben ik aan de slag gegaan als huidtherapeut. Na 5 leerzame en zeer dankbare jaren als paramedicus was het tijd voor een nieuwe uitdaging.