Abonneren op het Nivel Surveillance Bulletin: wekelijkse cijfers ziekten

Wekelijks publiceren we het Nivel Surveillance Bulletin, een actuele rapportage van cijfers over een groot aantal aandoeningen, samengesteld op basis van gegevens van huisartsenpraktijken. Voorbeelden zijn griep en COVID-19, maar we monitoren ook alle andere plotseling optredende infectieziekten.

In de Nivel Surveillance Bulletins zijn onze weekcijfers over aandoeningen voorzien van beeldende duiding in de vorm van grafieken. Bij elk Surveillance Bulletin horen twee extra uitingen: een samenvatting én een bijlage met regionale cijfers voor een selectie van aandoeningen. Op Actuele weekcijfers aandoeningen - Surveillance vindt u het meest actuele nieuws over optredende aandoeningen.

Op de hoogte blijven? Abonneer u op het wekelijkse Nivel Surveillance BulletinOp de hoogte blijven? Abonneer u op het wekelijkse Nivel Surveillance Bulletin

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van de actuele cijfers over griep en andere aandoeningen? Abonneer u dan op het Nivel Surveillance Bulletin, zodat u telkens een e-mail ontvangt wanneer er een nieuw Surveillance Bulletin op de Nivel-website is gepubliceerd. U kunt daarvoor onderstaand formulier invullen. Let op: als u gebruik maakt van een AdBlocker dan is het formulier mogelijk niet zichtbaar!

Inschrijven

* Verplicht invullen
Hooiveld, M., Heijden, P. van der. Abonneren op het Nivel Surveillance Bulletin: wekelijkse cijfers ziekten. Uit: www.nivel.nl [Laatst gewijzigd op 12-12-2023; geraadpleegd op 15-04-2024]. URL: https://www.nivel.nl/nl/panels-en-registraties/nivel-zorgregistraties-eerste-lijn/gegevens-aanvragen/abonneren-op-het-wekelijkse-nivel-surveillance-bulletin