Gegevens aanvragen over ziekten en zorg

Uit de databank van Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn

De gegevens van Nivel Zorgregistraties Eerste Lijn vormen een rijke bron van informatie. U kunt onze gegevens aanvragen om te gebruiken voor eigen onderzoek. Ook kunt u tabellen of grafieken met de gewenste gegevens op maat laten maken door ons.

Het Nivel verzamelt routinematig vastgelegde gegevens van huisartsen, huisartsenspoedposten (voorheen ‘huisartsenposten’ (HAP)) en paramedici: fysiotherapeuten, oefentherapeuten, diëtisten en logopedisten. Jaarlijks worden kerncijfers over de betreffende zorgdisciplines in opdracht van VWS op de Nivel-website beschikbaar gesteld.

Direct gegevens aanvragen?Direct gegevens aanvragen?

Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via Zorgregistraties@nivel.nl.

Alles weten over de mogelijkheden om gegevens op te vragen? Alles weten over de mogelijkheden om gegevens op te vragen? 

Ga naar Gegevens aanvragen, hoe werkt het?

Abonneren op de wekelijkse Nivel Surveillance Bulletins? Abonneren op de wekelijkse Nivel Surveillance Bulletins? 

In de Nivel Surveillance Bulletins zijn onze weekcijfers over aandoeningen voorzien van beeldende duiding in de vorm van grafieken. Bij elk Surveillance Bulletin horen twee extra uitingen: een samenvatting én een bijlage met regionale cijfers voor een selectie van aandoeningen. Op Actuele weekcijfers aandoeningen - Surveillance vindt u het meest actuele nieuws over optredende aandoeningen. Abonneer u ook op Nivel Surveillance Bulletin en vul dit formulier in!. 

 

 

Korteweg, L, Overbeek, L . Gegevens aanvragen over ziekten en zorg . Uit: www.nivel.nl [Laatst gewijzigd op 15-12-2023; geraadpleegd op 29-05-2024]. URL: https://www.nivel.nl/nl/panels-en-registraties/nivel-zorgregistraties-eerste-lijn/gegevens-aanvragen